100% op maat gemaakt
100% Confort
Beste service en kwaliteit
Creëren van bewustzijn
Controle
Communicatie
Communicatie / Beveiliging

Otoplastieken voor beveiligers en communicatie

Bescherm je gehoor en zorg voor duidelijke communicatie onderling

Werkt u regelmatig in een omgeving met hard geluid en is communicatie belangrijk? Audinc4work otoplastieken kunnen gecombineerd worden met diverse communicatie middelen. Wij combineren gehoorbescherming, comfort en communicatie op een optimale manier met onze hoogwaardige otoplastieken.

Communicatie / Beveiliging otoplastieken
van Audinc

Service op locatie
100% comfort garantie
Snelle levertijden
Géén verborgen kosten

Onze otoplastieken voor beveiligers

Oordoppen met portofoon aansluiting

Audinc Porto is een speciaal communicatieoortje dat onder andere wordt gebruikt door beveiligingsdiensten, de politie, brandweer en andere hulpverleners. Met deze gehoorbescherming blijft u in verbinding met het communicatiesysteem, terwijl omgevingsgeluiden nog altijd goed hoorbaar zijn met beide oren dankzij de speciale opening. Zo hoort u zowel wat er via de meldkamer binnenkomt als wat er op straat gebeurd.

Gehoorbescherming en communicatie

De gehooroplossingen voor beveiliging / communicatie doen zowel dienst als een communicatiemiddel en gehoorbeschermer. Dit type oordoppen is ideaal voor luidruchtige omstandigheden waarin ook duidelijke en continue communicatie belangrijk is. Onze gehoorbescherming blijft onder de meest uiteenlopende omstandigheden comfortabel in het oor zitten. Audinc maakt gebruik van anti-allergisch materiaal dat tegen vele omstandigheden bestand is, zoals gebruik in brand- en explosiegevaarlijke ruimten. Het omgevingsgeluid wordt door de oordoppen op maat doorgelaten, maar schadelijke geluidspieken worden gestopt. Hierdoor kunt u uw werk blijven doen, terwijl uw gehoor optimaal beschermd is.

Oordoppen op maat

Door maatwerk heeft u altijd de beste bescherming. Met portofoon oortjes op maat
van Audinc profiteert u van onze 100% comfort garantie, snelle levertijden, minimaal 2 jaar garantie en komt u nooit voor verborgen kosten te staan. Vraag direct een offerte aan of neem contact met ons op als u nog vragen heeft.

Otoplastieken als gehoorbescherming voor uw fabrieksmedewerkers 

Geluidsoverlast in de fabriek en de gevolgen hiervan

In een fabrieksomgeving is er altijd lawaai van bijvoorbeeld machines. Als uw fabrieksarbeiders gedurende de hele werkdag blootgesteld worden aan te harde geluiden, kan dit leiden tot blijvende schade in het oor, zoals gehoorvermindering, oorsuizen of het waarnemen van een pieptoon. Maar dat is niet het enige punt. Overmatige blootstelling aan hoge geluidsniveaus kan ook een verhoogde bloeddruk tot gevolg hebben en uw werknemers kunnen last krijgen van concentratiestoornissen, stress en vermoeidheid. Het is dan ook essentieel dat u als werkgever maatregelen treft om uw mensen hiertegen te beschermen. Goede gehoorbescherming mag daarom niet ontbreken op de werkplek. Hierbij kunt u denken aan oordoppen op maat, oftewel otoplastieken. We geven u hieronder graag meer informatie over onze otoplastieken.

Waarom kiezen voor otoplastieken?

Door het tegengaan van overbelasting van het gehoor beschermt u het gehoor van uw fabrieksmedewerkers perfect. Maar welke meerwaarde heeft deze vorm van gehoorprotectie nog meer? Om te beginnen zijn de otoplastieken prettig om te dragen en het filter realiseert een optimaal behoud van het geluid zonder enige vervorming. Dit verhoogt het concentratieniveau van de medewerkers in uw fabriek. Daarnaast is het van belang dat het gehoor niet geheel afgesloten wordt. Het is immers belangrijk dat uw personeel in contact blijft met de omgeving, zodat er nooit een onveilige werksituatie kan ontstaan. Ook is het niet nodig om de oordoppen uit de oren te halen om een gesprek te voeren. Zo kunnen uw medewerkers gewoon met elkaar blijven communiceren.

Otoplastieken op maat

Om ervoor te zorgen dat uw werknemers de gehoorbescherming comfortabel kunnen dragen, maken we de gehoorprotectie op maat voor uw fabrieksmedewerkers. De otoplastieken worden vervaardigd met een speciale techniek en flexibele materialen die ervoor zorgen dat de oordoppen op maat op een natuurlijke manier in de gehoorgang passen. Dankzij de duurzame materialen gaan ze voor lange tijd mee en zijn ze nagenoeg onzichtbaar. Ook biedt Audinc gehoorbescherming met filters aan die speciaal geschikt zijn voor uw arbeidssituatie. Wilt u meer weten over onze otoplastieken? We staan graag tot uw beschikking voor het doen van een geluidsmeting, het afnemen van gehoortesten, het geven van voorlichting en het aanmeten van gehoorbescherming. Informeer ook naar onze prijzen of vraag een offerte aan!

Veel gestelde vragen over Communicatie / Beveiliging

Hoe worden oordoppen op maat aangemeten & geproduceerd ?

Bekijk onderstaande video.

Gerelateerde blog artikelen

© Copyright Audinc 2023